L’hospital de Berga registra una nova defunció per coronavirus, tot i que la tendència de casos segueix anant a la baixa

L’hospital ha patit en les últimes hores la vint-i-setena defunció per coronavirus. Feia tres dies que el centre no registrava defuncions. De fet, malgrat la pèrdua de les últimes hores, la tendència del virus a l’hospital segueix sent a la baixa: per sisena jornada consecutiva, no s’han detectat nous casos de professionals contagiats per la pandèmia i la xifra d’ingressats ha tornat a baixar fins als 42.

Les dades d’ahir reflectien que hi havia 46 pacients ingressats després d’haver donat positiu a la prova del Covid-19. En les últimes hores, però, s’han donat dues altes i s’ha produït la defunció esmentada anteriorment. A banda, fonts de l’hospital alerten que en el recompte de casos diaris hi intervenen altres variables, com per exemple els trasllats a d’altres centres.

Pel que fa als professionals, la xifra acumulada de contagiats segueix estabilitzada als 58 per sisè dia consecutiu. A més, l’hospital ha informat que, d’aquests 58, 4 sanitaris ja han donat negatiu a la prova del Covid-19 i, per tant, o bé ja s’han reincorporat o bé està previst que ho facin aviat.

X