PLAY

Cal Rosal: des de les arrels fins a la història més recent de la primera colònia tèxtil de Catalunya

Cal Rosal: des de les arrels fins a la història més recent de la primera colònia tèxtil de Catalunya

Cal Rosal: des de les arrels fins a la història més recent de la primera colònia tèxtil de Catalunya

Els germans Rosal, nascuts a Mataró però amb descendents d’empresaris de Berga, van comprar uns terrenys al costat del Llobregat per construir-hi una fàbrica. Eren els inicis de Cal Rosal, la primera colònia tèxtil de Catalunya.

Des de fa cinc anys, un recull fotogràfic repassa a YouTube el segle i mig d’història de la colònia, des de les seves arrels fins a la història més recent. És una creació d’Abel Castells. Records, rostres i etapes claus de la història des de la colònia Rosal.

recull fotogràfic

Estic amb tu

Comentaris