Una desena de cosidores de Casserres fan 200 mascaretes infantils per repartir a totes les cases del poble amb infants

Una desena de cosidores voluntàries de Casserres estan fent cap a 200 mascaretes infantils. Al llarg del cap de setmana la brigada municipal els repartirà a totes les cases del poble on hi hagi infants menors de 14 anys. La iniciativa pretén “avançar-se a la resolució de permetre als infants sortir una estona a l’aire lliure” a partir de la setmana vinent.

Es tracta d’una idea cuinada entre les cosidores i l’Ajuntament de Casserres. Les mascaretes són reutilitzables i fetes amb cotó amb la idea que se les posin infants d’entre 3 i 12 anys quan surtin al carrer. Les mascaretes s’han d’esterilitzar rentant-les a 60 graus o escaldant-les abans de cada ús. No es recomana l’ús de mascaretes a infants menors de 3 anys.

WhatsApp Image 2020-04-21 at 18.08.43 (1)

Durant aquesta setmana es faran les mascaretes però no serà fins al cap de setmana que la brigada les repartirà. L’Ajuntament alerta que, si alguna llar amb infants menors de 14 anys no ha rebut les mascaretes abans de dilluns, es posi en contacte amb el consistori a través del telèfon 93 823 40 00.

Les cosidores són deu dones grans que fa setmanes que confeccionen mascaretes i que, fins ara, les repartien a les botigues del poble. L’Ajuntament ha agraït “la predisposició i la feina que realitzen totes aquestes dones que voluntàriament fan aquest confinament més segur per a tots i totes”.

X