L’hospital de Berga té 9 pacients ingressats amb positiu a la prova del Covid-19

Hi ha 9 pacients amb positiu a la prova del Covid-19 a l’hospital de Berga. El centre compta amb 23 persones ingressades amb diagnòstic Covid-19, però d’aquestes només 9 continuen havent donat positiu a la prova. Entre la resta hi ha persones que ja han donat negatiu però necessiten seguir ingressades i pacients que resten a l’espera de saber el resultat de la prova.

L’hospital explica en el seu comunicat diari que “en la majoria de casos els pacients tenen una estada llarga al centre hospitalari”. Durant els dies que el pacient està hospitalitzat “es van fent controls de PCR amb l’objectiu de detectar en quin moment es negativitza i, per tant, se supera la malaltia”.

En les últimes hores no hi ha hagut noves defuncions, de manera que la xifra acumulada de morts a causa del Covid-19 segueix a 41. El que sí que s’han produït en les darreres hores són altes a pacients ingressats. Se n’han donat dues més. Pel que fa a professionals, no hi ha hagut variacions i per enèsima jornada l’hospital manté a 60 el nombre de contagis acumulats.

X