La xifra d’ingressats amb diagnòstic Covid-19 a l’Hospital de Berga segueix a la baixa

L’hospital Sant Bernabé de Berga19 ingressats amb diagnòstic de Covid-19. D’aquests, però, només 9 continuen havent donat positiu en la darrera prova PCR que s’han fet. La resta, o bé ja han donat negatiu després de passar el virus o bé resten a l’espera de conèixer el resultat de la prova. El nombre total d’ingressats ha passat de 23 a 19 en les últimes 24 hores.

En les últimes no hi ha hagut cap defunció nova, de manera que el nombre total de morts a causa del Covid-19 a l’hospital des de l’inici del brot segueix a 41. En les últimes 24 hores s’han donat cinc altes a pacients diagnosticats que estaven ingressats.

Pel que fa a professionals, no hi ha hagut canvis respecte les últimes hores. Gairebé tots els professionals que van ser contagiats (60) ja han donat negatiu a la prova. Ara bé, no tots s’han reincorporat perquè en alguns casos la recuperació serà més llarga.

X