Gironella, PLAY

Una veïna de Gironella rep una carta de tramitació d’ERTO enviada al “carrer COVID19″

Una veïna de Gironella rep una carta de tramitació d’ERTO enviada al “carrer COVID19″

Una veïna de Gironella rep una carta de tramitació d’ERTO enviada al “carrer COVID19″

Enviament surrealista a Gironella. El Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), encarregat de tramitar els expedients de regulació temporal d’ocupació (ERTO), ha comunicat per carta als afectats la seva tramitació. No obstant, una veïna de Gironella ha rebut aquesta comunicació en una carta on figurava la direcció “CL/COVID19 Número 1″. Òbviament, la vila de Gironella no té cap carrer dedicat a la malaltia causada pel coronavirus però, gràcies al servei de Correus, la carta ha arribat finalment a la seva destinatària.

carrer-covid-19 (Medium)

Carta coronavirus Correus COVID-19

Estic amb tu

Comentaris