Salut, Berga

El Fòrum Econòmic entrega més de 300 polseres a l’hospital de Berga per al personal que ha lluitat contra la pandèmia

El Fòrum Econòmic entrega més de 300 polseres a l’hospital de Berga per al personal que ha lluitat contra la pandèmia

Representants del Fòrum Econòmic de les comarques centrals han entregat aquest migdia 338 polseres a l’hospital Sant Bernabé de Berga. A cada polsera s’hi pot llegir ‘gràcies’ i s’han fet perquè les portin tots els sanitaris del centre que han lluitat contra la pandèmia. En total, s’han fet 3.000 polseres que s’han entregat a l’hospital de Berga, a la Fundació Althaia i a la Fundació Sant Andreu Salut. Els tres actes d’entrega s’han fet de manera simultània als tres hospitals.

A Berga, l’acte s’ha fet a l’entrada superior de l’hospital, que dona accés directa a la planta de rehabilitació. Per part del Fòrum Econòmic, hi ha assistit el president de l’ACEB, Josep Maria Serarols, acompanyat dels membres de la junta Xavier Gual i Anna Romera. També hi ha participat Josep Roca, com a representant del gremi de la Construcció; Xavier Perramon, de la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya central; Meritxell Garcia, del BBVA; i Jose Luís Bermudez i Jordi Giralt, del Rotary Club Berguedà.

Tots ells han estat rebuts per una comitiva de professionals de l’hospital. Entre aquesta comitiva hi havia les infermeres Meritxell Puig, Marta Calderer i Noemí Torner, i les doctores Mas i Isern i els doctors Balmes i Del Canto. A banda, tres pacients que s’han recuperat del Covid han estat els encarregats de posar les polseres als sanitaris que han participat en l’acte. La resta de polseres s’han entregat a la direcció de l’hospital perquè les faci arribar a tots els treballadors.

3000gracies-2

Des de l’ACEB -l’única entitat del Berguedà que forma part del Fòrum-, Josep Maria Serarols ha explicat que les polseres són “un detall carregat de simbolisme” i ha reiterat un “agraïment infinit” a tot el personal sanitari. A més, el president de l’ACEB ha recalcat que “som conscients que hi ha molta més gent implicada en la lluita contra la pandèmia”.

Des de l’hospital, la doctora Isern, que és la cap dels anestesiòlegs, ha incidit en el fet que “ens hem retrobat amb pacients que havíem portat i el moment ha estat molt emotiu”. La doctora ha afegit que “són pacients que ho han passat molt malament i veure que se n’han sortit és el millor regal que ens podrien haver fet”. En el moment de rebre les polseres, Isern ha destacat que “superar el Covid ha estat gràcies a tots, als de dins i els de fora de l’hospital” i ha conclòs: “Tots junts hem fet un gran equip”.

3000gracies

ACEB Fòrum Econòmic Hospital de Berga Hospital Sant Bernabé

Comentaris