La Flama del Canigó ressegueix el Berguedà per acabar a l’hospital de Berga

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

La Flama del Canigó ressegueix el Berguedà per acabar a l’hospital de Berga

Sentit homenatge de la Flama del Canigó a tot el personal sanitari del Berguedà. La tradicional rebuda de les entitats a Berga per encendre els quinqués aquest any no s’ha pogut fer per culpa de la Covid-19, però per contrarestar-ho, s’ha fet un vídeo en què la flama ressegueix gairebé tots els municipis per acabar a l’hospital Sant Bernabé.

La farmacèutica Maria Cosp clou l’audiovisual amb la lectura d’un manifest que reivindica i exalça la feina del personal sanitari, així com la de la societat civil que ha estat en primera línia en la lluita contra la pandèmia. El manifest tampoc passa per alt la situació dels presos polítics i exiliats a l’estranger.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=sl5HVYkxM4U”][/vc_column][/vc_row]

X