Frankfurt Berga

Berga

Berga, implicada en un dispositiu de Mossos arreu del país que suma 25 detinguts i 15 plantacions de marihuana desmantellades

Berga, implicada en un dispositiu de Mossos arreu del país que suma 25 detinguts i 15 plantacions de marihuana desmantellades
MOSSOS

Berga ha estat un dels focus d’atenció dels Mossos d’Esquadra arreu de Catalunya en les últimes hores. Més de 200 agents han participat en un dispositiu contra el tràfic de marihuana i el blanqueig de capitals que ha acabat amb 25 detinguts i 15 plantacions desmantellades.

Els Mossos han fet 42 entrades arreu del país. La majoria han estat a Sabadell i Terrassa, però també n’hi ha hagut a Rubí, Manresa, el Vendrell i Berga. A banda dels més de 200 agents activats durant el dispositiu, també s’ha comptat amb el suport de 60 tècnics d’Endesa, que han fet comprovacions dels punts de subministrament elèctric de les plantacions.

Fins ara, el dispositiu ha detectat 20 connexions il·legals i s’han intervingut 150.000 euros.

dispositiu policial marihuana Mossos d'Esquadra

Estic amb tu

Comentaris