Taxis a demanda han portat a la feina unes 850 treballadores de residències del Berguedà durant la pandèmia

El transport a demanda ha estat una solució eficient durant la pandèmia per a cuidadores i personal assistencial de les residències de gent gran del Berguedà. Davant la reducció dràstica de mobilitat i la reducció de les línies d’autobús, els taxis a la demanda han transportat 848 persones que treballen en residències de la comarca des del 2 d’abril.

El transport a la demanda s’ha activat en aquells casos en què un/a treballador/a utilitzava habitualment l’autobús per anar a la feina però, amb la cancel·lació d’algunes línies regulars, s’ha quedat sense mitjà de transport. El servei extraordinari acaba aquest dimarts, 30 de juny.

Tot i les dificultats del moment, el col·lectiu de taxistes de la comarca ha respòs satisfactòriament i ha permès garantir que aquests equipaments assistencials no s’hagin quedat sense personal per motius de mobilitat durant els mesos més crítics de la pandèmia.

El servei està gestionat pel Consell Comarcal del Berguedà, amb el finançament del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

X