Cars Berga

Berga

El CE Berga impulsa ‘Fem Berga’, una campanya per incentivar el consum en establiments de la ciutat

El CE Berga impulsa ‘Fem Berga’, una campanya per incentivar el consum en establiments de la ciutat

Campanya “de ciutat” del Club Esportiu Berga. L’entitat ha llançat la iniciativa ‘Fem Berga’, una campanya que pretén incentivar el consum en establiments de la ciutat. El club s’ha aliat amb una dotzena d’establiments de la ciutat que oferiran descomptes i promocions a totes aquelles persones que es facin el carnet de la campanya.

A cada establiment hi haurà un codi QR que permetrà al client que ho desitgi omplir un formulari i procedir al pagament del carnet (25 euros). Un cop hagi fet el pagament, l’haurà d’ensenyar al responsable de l’establiment, que li donarà el carnet. Cada botiga s’endú una petita part del que paga el client pel carnet; i cada client es beneficia durant tot l’any de totes les promocions adherides a la campanya, independentment d’on s’hagi fet el carnet i hagi pagat els 25 euros.

Lluís Camprubí, membre del CE Berga i impulsor de la iniciativa, ha explicat a l’Aquí Berguedà que l’objectiu de la campanya és acostar una mica més el club a la ciutat: “El camp queda apartat del centre i teníem ganes de fer alguna cosa que ens hi acostés una mica”.

La campanya ja està en marxa. A través de les xarxes socials, el club ja està anunciant els comerços i negocis adherits a ‘Fem Berga’. En els propers dies s’anunciaran tots i se’ls repartirà l’adhesiu amb el codi QR perquè el puguin penjar al seu establiment i puguin començar a captar clients. La campanya es renovarà cada estiu, donant continuïtat a promocions existents i permetent l’entrada de noves promocions. Així mateix, qui vulgui seguir beneficiant-se’n haurà de pagar els 25 euros anuals cada temporada.

CE Berga Fem Berga

Comentaris