Alt Berguedà, Medi Ambient, Esports

El Camí dels Bons Homes registrarà les persones que fan la ruta amb dos nous eco-comptadors

El Camí dels Bons Homes registrarà les persones que fan la ruta amb dos nous eco-comptadors
arxiu

El Camí dels Bons Homes (GR 107) col·locarà dos nous eco-comptadors en punts concrets del recorregut per saber les persones que realitzen l’itinerari així com d’altres dades d’interès per plantejar millores en la gestió i promoció del camí. Ja n’hi havia un a Queralt, que serà substituït i, a banda, complementat amb un segon, en un altre punt del recorregut.

A més, durant aquest mes de juliol, també s’han portat a terme feines de condicionament en els punts que havien quedat deteriorats com a conseqüència del temporal Glòria del passat gener. Per exemple, s’han talat i retirat uns 300 arbres i també s’ha realitzat un desbrossament intensiu intensiu d’uns 20 quilòmetres de camí entre el Santuari de Queralt i Gósol; i també de la variant per BTTs  que passa per Bonner.

Totes aquestes actuacions s’emmarquen en el projecte NATTUR-POCTEFA, finançat a nivell europeu, amb la col·laboració del servei de turisme de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà. En els trams que pertanyen al Parc Natural del Cadí- Moixeró també es treballa coordinadament amb el Conséil General de l’Ariège per tal de fer les millores corresponents a l’itinerari transfronterer al Departament francès.

Berguedà camídelsbonshomes eco-comptadors temporal Glòria

Estic amb tu

Comentaris