L’exposició de les 100 portades de la revista Aquí fa parada tot el setembre a la biblioteca de Gironella

L’exposició ‘Les 100 portades que ens han dut fins Aquí’ passarà el mes de setembre a la biblioteca de Gironella. Hi serà fins el 30 de setembre i, d’aquesta manera, es reprèn un recorregut itinerant per tota la comarca que es va veure interromput per culpa de la pandèmia.

Abans del coronavirus, l’exposició havia passat quatre setmanes al Casal Cívic de Berga i quatre més, a la biblioteca Ramon Vinyes i Cluet, també de Berga. La idea de Bífidus Produccions era portar l’exposició a Gironella per la Fira de Sant Josep, al març, però la pandèmia va suspendre-la i va aturar el recorregut itinerant de la mostra de les 100 portades.

aqui-expo-gironella

L’exposició recupera els 100 primers números de la revista Aquí Berguedà, que s’han editat en els darrers 9 anys. A més, cada portada va acompanyada d’un breu text que posa context al número i serveix per entendre la realitat del mes en què es va editar.

L’exposició, així com l’edició del número 100 de la revista, és possible gràcies al patrocini de Ballús S.A.

Logo-Ballús-web-i-tel-color-1