Pinten les llambordes aixecades del passeig de la Pau per denunciar el mal estat de la vorera

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Pinten les llambordes aixecades del passeig de la Pau per denunciar el mal estat de la vorera

Una veïna del passeig de la Pau de Berga ha pintat les llambordes aixecades per denunciar el mal estat de la vorera. La pròpia veïna s’ha posat en contacte amb l’Aquí Berguedà i ha explicat que “en un mes davant de casa han caigut moltes persones i, algunes, s’han fet molt mal”. Per això ha agafat un esprai fluorescent i ha resseguit les llambordes en mal estat. L’acció té dos objectius: alertar els veïns que passen pel carrer que hi ha llambordes aixecades i fer-ho més visible perquè l’Ajuntament hi posi remei.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_single_image image=”259432″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”259433″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]