El muntatge del mercat del Vall començarà una hora més tard per respectar el descans dels veïns

El mercat setmanal del dissabte a Berga es començarà a muntar a les 7 del matí, en lloc de les 6 com fins ara, per respectar el descans dels veïns. Els residents a la zona es queixen que, des de la matinada, cada dissabte camions i operaris munten les parades del Vall i causen importants sorolls que els molesten. Per això, el ple d’aquest dijous ha aprovat per unanimitat l’endarreriment d’una hora del muntatge.

La regidora de Promoció Econòmica, Roser Rifà, ha apuntat que la mesura no es podrà començar a aplicar fins la setmana vinent, ja que aquest divendres és festa i el canvi d’horari no podrà ser notificat. L’oposició, per la seva banda, ha aplaudit la mesura i ha coincidit que és necessari encaixar el muntatge del mercat amb el descans dels veïns de la zona.