S’ajorna al 4 d’octubre la concentració a la central tèrmica de Cercs per exigir una moratòria que impedeixi noves incineradores

La Plataforma anti-incineradora de Cercs ha suspès la concentració que aquest diumenge a la tarda havia de fer-se davant l’antiga central tèrmica de Cercs per reclamar una moratòria que impedeixi noves incineradores a Catalunya. La plataforma estava pendent de rebre els permisos per poder fer l’acte de protesta i uns canvis d’última hora l’han empès a prendre la decisió d’ajornar la concentració fins diumenge 4 d’octubre.

El govern va tombar el projecte de la incineradora de Cercs a principis d’agost, però la plataforma alerta que pot reflotar si hi ha canvis al pla urbanístic. Per això insisteixen en una moratòria que impedeixi noves incineradores a tot el país.

X