Mor el conductor d’un tot-terreny en un xoc frontal a la C-62, a Santa Maria de Merlès

Mor el conductor d’un tot-terreny que aquest dilluns a primera hora a xocat frontalment contra un altre vehicle a la C-62, que connecta el Berguedà amb Osona. El xoc s’ha produït al punt quilomètric 23,8, al terme municipal de Santa Maria de Merlès. És el tram més estret de tota la carretera, l’únic que queda pendent d’ampliar i el principal focus d’accidents a la C-62 els últims anys.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 07.07h. Per causes que encara s’estan investigant, han xocat frontalment un tot-terreny i un turisme. Com a conseqüència de l’accident, el conductor del tot-terreny ha mort i el conductor del turisme ha resultat ferit greu i ha estat traslladat en helicòpter a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. La carretera ha quedat tallada en el punt de l’accident i s’ha habilitat pas alternatiu.

Arran de la incidència s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima, són 78 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya