L’alcalde de Saldes, Moisès Masanas, pren possessió com a nou conseller comarcal per ERC

Esquerra Republicana ja ha fet efectiu el canvi de conseller anunciat: Moisès Masanas assumeix l’acta que va deixar Josep Maria Altarriba fa unes setmanes i es converteix en un dels sis representants dels republicans al ple comarcal. Altarriba va renunciar al seu lloc dins el Consell desencantat amb la manera de fer política que hi ha viscut i amb la intenció de dedicar-se al 100% al seu municipi.

Per la seva banda, Moisès Masanas és alcalde de Saldes des de fa dos mandats i debuta com a conseller comarcal. En el ple ordinari d’aquest dimecres a la tarda, l’alcalde de Saldes ha pres possessió del càrrec i els diferents grups comarcals li han donat la benvinguda. Tot plegat ha estat en un ple que ha tingut un desenllaç sobtat, ja que ERC i la CUP han abandonat la sessió al cap de pocs minuts del seu inici per sumar-se a la protesta de les agrupacions d’electors que han quedat sense cadira.

X