Una escultura del Rei de 5 metres d’alçada crema “com les falles” al Konvent de Cal Rosal el dia de la Hispanitat

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Una escultura de 5 metres del Rei crema “com les falles” al Konvent de Cal Rosal el dia de la Hispanitat

És la culminació del projecte dels artistes Santiago Sierra i Eugenio Merino, que fa dos anys van presentar l’escultura a la Fira ARCO, amb la intenció d’acabar-la cremant. Ho van fer aquest dilluns, 12 d’octubre, al Konvent de Cal Rosal, amb la idea de cremar-la amb el mateix ànim que les Falles en la cultura popular: desfer-se d’allò vell i corrupte i deixar pas al més nou”.

Sierra i Merino són dos artistes conceptuals contemporanis de gran projecció internacional, que realitzen un art polític crític. Aquesta vegada han decidit sumar forces per expressar el que entenen que són “els somnis i desitjos de gran part de la població, que es vol desfer d’una institució caduca”.

Si tens problemes per veure el vídeo de l’acte, fes clic AQUÍ.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=x_DqazzQ_l4&feature=emb_title”][/vc_column][/vc_row]

X