Les PCR amb cita prèvia a Berga passen a fer-se a l’hotel d’entitats

Les proves PCR dels contactes directes de positius es fan de d’aquesta setmana a la planta de dalt de l’hotel d’entitats de Berga. Fins ara totes les proves se centralitzaven a l’ambulatori i això feia que l’entrada al centre es congestionés cada dia. Per això, des de fa setmanes l’Ajuntament va oferir l’hotel d’entitats com a alternativa per fer-hi les PCR o, almenys, una part d’elles.

Finalment s’hi ha derivat aquelles proves en què la persona és citada directament pel Departament de Salut. És a dir, aquells casos en què truquen a la persona després de ser contacte directe d’un positiu. Les persones que presenten símptomes i volen visitar-se han de seguir adreçant-se a l’ambulatori.

El regidor de Drets Socials, Ivan Sànchez, ha explicat en roda de premsa que l’hotel d’entitats tindrà dos accessos. El principal serà per a les vacunacions de la grip, com fins ara, i el posterior (per darrere) portarà directament a la planta de dalt i és per a les persones que venen a fer-se la prova PCR.

X