Patum, PLAY

L’Àliga s’acomiada temporalment de l’exposició de la Patum al convent de Sant Francesc

L’Àliga s’acomiada temporalment de l’exposició de la Patum al convent de Sant Francesc

L’Àliga s’acomiada temporalment de l’exposició de la Patum al convent de Sant Francesc

L’Àliga ha deixat aquest dilluns el matí l’exposició de la Patum al convent de Sant Francesc de Berga. La peça passarà els propers mesos en un laboratori on s’analitzarà a fons l’estat de la fusta per determinar si cal fer algun tipus de restauració per conservar-la en les millors condicions possibles. Aquest matí l’han tret del convent per portar-la a estudi, de manera que l’espai que ocupa a l’exposició patumaire ha quedat temporalment buit.

El vídeo del trasllat, AQUÍ.

Si tens problemes per veure les fotos d’aquesta entrada, fes clic AQUÍ.

Àliga Patum

Estic amb tu

Comentaris