21 nous ingressos per Covid, 7 defuncions i 2 trasllats a UCI a l’hospital de Berga en una setmana

Fins a set persones han perdut la vida aquesta setmana a l’Hospital Sant Bernabé de Berga l’última setmana a causa del coronavirus. En total, segons dades del Departament de Salut, des de l’esclat de la pandèmia el virus ha provocat la mort de 169 berguedans.

El nombre de llits ocupats per Covid-19 a l’hospital es manté estable. I això és pràcticament l’única bona notícia d’una setmana en què s’han ingressat 21 nous pacients per coronavirus, s’han donat 18 altes i s’han fet dos trasllats a l’UCI d’altres centres hospitalaris.

Per municipis: els grans segueixen en vermell

Al llarg de l’última setmana, Berga ha detectat 105 positius de coronavirus, pràcticament els mateixos que la setmana passada. A Gironella se n’han detectat 48, també una xifra gairebé calcada a la setmana anterior. I Puig-reig n’ha comptat 45, també en la línia de fa una setmana, però molt lluny del repunt que va tenir aquest octubre i que va fer enfilar l’índex de risc de rebrot per sobre de 13.000. A Avià i Casserres s’hi ha comptat una desena de nous casos des de divendres passat.

A l’Alt Berguedà, Cercs ha detectat 21 casos en els últims 7 dies i veu créixer el risc de rebrot per sobre de 3.000. A Bagà se han registrat 14 nous positius i a Borredà se n’han detectat 7.

X