Especial

La millor climatització per a espais grans i llars

La millor climatització per a espais grans i llars

Els dies freds són a punt d’arribar i la millor opció és que quan arribin, tant les llars com els negocis, estiguin preparats. En indrets amplis i oberts, també s’ha de tenir en compte el sistema de climatització, per a que la sensació tèrmica sigui agradable. 

Per a climatitzar aquest tipus d’espais tan grans, és necessària l’experiència i la feina d’una empresa solvent en aquest camp, ja que són instal·lacions molt grans i en funció de les seves característiques serà interessant col·locar un tipus de calefacció o un altre.

El millor en aquests casos és comptar amb Itchart, una empresa de serveis amb gran experiència en instal·lacions de calefacció, tant en reformes de cases i edificis, com en instal·lacions d’obra nova. Amb més de 50 anys d’experiència en el sector, els seus professionals formen un equip molt especialitzat  en tots els serveis que ofereixen als seus clients.

A Itchar són especialistes en climatització de grans espais, com naus industrials, sales de celebracions, esglésies, poliesportius, etc. També treballen en edificis i cases particulars, sobretot a la zona del Maresme (Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Mataró, Premià de Mar, Argentona, Cabrils, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicent de Montalt, etc.).

Especialistes en la climatització de grans espais

Existeixen diferents maneres de posar calefacció en espais grans. Si vols un bon projecte per climatitzar naus industrials l’empresa Itchart realitza projectes de legalització (tant elèctrics, com de climatització, de telecomunicacions i de gas), també fa gestions i tràmits amb administracions per a llicències d’obres i formalitza projectes d’activitat.

També estan preparats per gestionar els tràmits que siguin necessaris amb les entitats de control i inspecció i per formular les certificacions finals d’instal·lació, entre molts altres serveis.

Quin sistema de climatització és el més adequat?

Alguns dels sistemes que instal·len són els radiadors infrarojos elèctrics o bé aquells que s’alimenten de gas natural o gas propà.

En indrets molts grans on el que es busca és escalfar tota la superfície, instal·len tubs radiants. Un altre dels sistemes més sol·licitats són els aerotermos, que escalfen ràpidament gràcies a l’aire calent i que són ideals per als espais grans però amb sostre baix.

En cas que el client necessiti una instal·lació que a més d’escalfar a l’hivern refredi a l’estiu, Itchar proposarà la instal·lació de Splits (que són sistemes amb gas refrigerant d’expansió directa) amb els conductes corresponents. Una altra opció seria l’ús de l’aerotèrmia (sistemes d’aire-aigua), o les UTAs, (sistemes de tractament d’aire).

Experts en escalfar la teva llar

La proximitat de l’hivern i la preparació de les cases o de les zones de treball al fred és una cosa que s’ha de tenir en compte. Així com la millora de l’eficiència energètica i el fet d’estar còmodes i sense passar fred. A Itchart fa anys que realitzen instal·lacions a particulars i negocis, buscant sempre la millor eficiència energètica, l’estalvi en la butxaca del consumidor i preparant pressupostos a mida en funció de les necessitats de cada client.

Són experts en la instal·lació de calefacció amb radiadors de planxa, alumini o acer inoxidable amb xarxes de distribució en polietilè o en cobre, encastades o en superfícies. També instal·len terres radiants, equips d’aerotèrmia de baix consum, calderes mixtes de condensació de gas natural o gasoil (aparells d’última generació) o calderes de biomassa (amb combustibles com ossos d’olives, pèl·lets o residus de poda).

Entre els seus serveis també inclouen la instal·lació, reparació i manteniment d’instal·lacions de gas natural o gas propà tant en habitatges com en comerços o indústries.

Article patrocinat

Estic amb tu

Comentaris