Salut fa més de 1.200 tests ràpids a Berga en dos dies i hi detecta tres positius asimptomàtics

1.218 tests ràpids entre dimarts i dimecres, i tres positius asimptomàtics detectats. Aquest és el resultat del primer cribratge massiu del Departament de Salut al Berguedà. S’ha fet a l’Hotel d’Entitats de Berga aquesta setmana, durant tot dimarts, 1 de desembre, i també dimecres, 2.

Dimarts es van fer 567 proves a l’Hotel d’Entitats, de les quals només una va servir per detectat un cas positiu asimptomàtic. L’endemà, dimecres, se’n van fer 651 i es van detectar dos positius més.

Aquest dijous continuen els cribratges massius a la comarca. Se’n fa un a Puig-reig, al pavelló petit, de dos quarts de 9 del matí (8.30h) a dos quarts de 2 del migdia (13.30h) i de les 3 de la tarda (15h) a les 8 del vespre (20h). En el mateix horari, divendres també es farà un cribratge massiu a la Llar d’Avis de Gironella.

X