En marxa la campanya comercial de Nadal a Berga: a la venda paquets de 50, 100 i 160 euros transformats en vals de 60, 120 i 200€

Compres un paquet de 50, 100 o 160 euros i es transforma en vals de descompte de 60, 120 i 200 euros, respectivament. És la nova campanya comercial de Nadal a Berga i des d’aquesta setmana ja està en marxa al 100%. Els paquets bonificats es poden comprar al web de la unió de botiguers. Un cop fet el pagament, el client rebrà els vals per correu electrònic i els podrà gastar en qualsevol dels establiments participants.

La campanya té l’objectiu de dinamitzar tots els sectors comercials de la ciutat, excepte els establiments del sector de l’alimentació, les benzineres, les farmàcies i els tallers de reparacions, que en aquest cas n’han quedat fora. A més, tot i que Bergacomercial ha estat la impulsora de la proposta, la campanya està oberta tant als establiments socis de l’associació com a aquells que no ho són.

Per què? Doncs perquè és una campanya gratuïta per als comerços, ja que es finança amb diners de l’Ajuntament. En concret, s’hi destinaran 10.000 euros que surten del Pla de Xoc de Dinamització Comercial del consistori. Per tenir la relació d’establiments inscrits a la campanya, cal que els no-socis de la unió de botiguers que no estiguin inscrits al cens municipal de comerços (que l’Ajuntament va començar a fer quan va repartir els gels hidroalcohòlics a la primavera) es posin en contacte amb el consistori si hi volen participar. Els socis de l’associació de botiguers, pel simple fet de ser-ho, hi han quedat inscrits de manera automàtica.

La compra de vals es podrà fer fins el 6 de gener o fins que s’esgoti el pressupost de la campanya (10.000 euros). Els vals també es podran gastar fins el 6 de gener.

JA POTS COMPRAR

X