La berguedana Insomnia Corporation, reconeguda entre les millors empreses d’escape rooms del món

Insomnia Corporation es consolida com un referent mundial entre les empreses d’escape room. La companyia berguedana ha estat reconeguda aquesta setmana com la 12a millor empresa del sector arreu del món per Top Escape Rooms Project (TERPECA). Per davant seu només hi ha dues empreses que ofereixen experiències a Espanya, Mad Mansion (#1) i Claustrophobia (#5), i cap d’elles ho fa a Catalunya, la qual cosa consagra Insomnia com l’empresa referent al territori català.

Els premis concedits per TERPECA també han reconegut la nova experiència d’Insomnia, La Casa, que s’ha estrenat aquest mateix 2020. La Casa és la 9a millor escape room del món, segons el rànquing. Per davant només hi té una altra sala del territori espanyol: la Dragonborn de Mad Mansion, de Vitòria (País Basc), que ha estat reconeguda com la 8a sala del món. El Cóctel del Doctor, una altra de les sales d’Insomnia, també ha estat finalista dels premis.

En un comunicat a les xarxes, Insomnia Corporation ha agraït la confiança dels visitants en les experiències que ofereixen. També han assegurat estar “molt il·lusionats” amb el reconeixement i han felicitat a totes les experiències i companyies que han entrat al rànquing.

La Casa e Insomnia Corporation hemos ganado los premios a nivel mundial! Mil gracias a tod@s por confiar en nosotros!…

Posted by Insomnia Corporation on Diumenge, 20 de desembre de 2020

X