L’hospital de Berga torna a restringir les visites, excepte en casos de final de vida

A partir de dijous, 7 de gener, l’Hospital Sant Bernabé, de Berga, torna a prohibir les visites de familiars a tot el centre, excepte en aquells casos en què el pacient s’estigui morint. També s’incrementaran les trucades telefòniques en tots aquells casos que sigui possible per evitar el màxim de desplaçaments. En aquest sentit, només es permetrà l’entrada d’un acompanyant en cas que el pacient que s’hagi de visitar sigui menor d’edat o persones en situació de dependència.

Les mesures responen a l’empitjorament de la situació pandèmica. L’hospital es compromet a avaluar-les en tot moment i, en cas que es consideri necessari, les modificarà. El centre explica en un comunicat que és “conscient de la repercussió que tenen aquestes mesures tant per als pacients com per als familiars”, però defensa que són “totalment necessàries en aquest moment”.