El PSC proposa que els nous patrons de la residència Sant Bernabé siguin una treballadora i un usuari

El regidor del PSC a Berga, Abel Garcia, ha proposat al ple de febrer que els nous patrons de la Residència Sant Bernabé en representació de la ciutadania siguin una treballadora i un usuari del centre. D’aquesta manera, ha defensat Garcia, “podríem esvair dubtes i treballar amb una transparència màxima”. El patronat ha de nomenar dos nous patrons després de les dimissions durant aquest gener de Núria Arnau i Conxita Medina.

La proposta del PSC s’ha rebut positivament. Junts per Berga ja ha dit que hi està “totalment d’acord” i la CUP també ho veu amb bons ulls. El regidor de Drets Socials i alcalde en funcions al ple d’avui, Ivan Sànchez, ha dit que “agafa el guant” i que no li sembla mala idea. Sànchez ha emplaçat els portaveus de cada grup a trobar-se en una junta la propera setmana, acordar qui seran els nous patrons i portar-ho a aprovació al patronat.

Junts per Berga demana dimissions

En el mateix ple, el regidor Marc Marginet (Junts per Berga) ha demanat a l’equip de govern que assumeixi responsabilitats. Marginet ha exigit que “les persones d’aquest equip de govern que se’n sentin responsables presentin la seva dimissió”, entenent que durant la gestió d’aquesta transició “s’han superat algunes línies vermelles”.

En la rèplica, Ivan Sànchez ha demanat disculpes pels greuges que l’oposició hagi pogut sentir a l’hora de rebre la informació: “Jo el passat no el puc canviar però m’emplaço a fer un present molt més participatiu”. Sànchez ha afegit que “si en aquest equip de govern en algun moment algú se sent responsable d’una mala gestió, ja prendrem la decisió que creguem i ho comunicarem”.

X