Cars Berga

Salut, Berga

Es trenca la tendència a la baixa de l’afectació de Covid-19 al Berguedà

Es trenca la tendència a la baixa de l’afectació de Covid-19 al Berguedà

L’Hospital Sant Bernabé ha ingressat 8 pacients per Covid-19 entre dijous de la setmana passada i aquest dijous. A banda, s’han donat 7 altes i s’ha fet un trasllat a un altre centre d’un pacient que se li ha complicat el diagnòstic. Tot plegat fa que hi hagi un llit ocupat menys que la setmana passada: dels 13 ingressats de divendres passat s’ha passat als 12 d’aquesta. Pel que fa als professionals, mateixes dades que fa set dies: 5 treballadors aïllats a casa per Covid-19.

Els 8 pacients que ha hagut d’ingressar l’hospital de Berga aquesta setmana són dos més que la setmana passada. Tot plegat no és més que el reflex del que passa a tota la comarca, on l’afectació de Covid-19 ha patit un repunt després d’un parell de setmanes de tendència a la baixa. Ara mateix, segons el portal de dades de la Generalitat, la velocitat de propagació del virus torna a ser superior a 1, la qual cosa certifica que la Covid-19 torna a créixer. En total, al Berguedà, s’han detectat 75 casos per PCR, dos més que la setmana passada.

Per municipis, a Berga s’han detectat 46 casos l’última setmana; a Gironella, 12; a Puig-reig, 8; a Avià, 11; a Casserres, 4; a Olvan, 3; a Sant Julià de Cerdanyola, 2; i a Gósol, Olvan i Cercs, 1.

 

 

coronavirus COVID-19 Hospital Hospital de Berga Hospital Sant Bernabé

Comentaris