Eduard Barcons deixa la gerència del Consell Comarcal del Berguedà després de 21 anys dedicat a la gestió pública

El Consell Comarcal del Berguedà canvia de gerent. Eduard Barcons i Comellas (Avià, 1975) deixa el càrrec per incorporar-se a un nou projecte professional com a director de banca institucional de Catalunya i Balears d’una banca ètica. Barcons fa 21 anys que treballa en la gestió pública  a la comarca.

El ple extraordinari del Consell d’aquest dimecres va servir perquè els consellers se n’acomiadessin. El president de l’ens, Josep Lara, va agrair a Barcons la feina feta durant anys i va remarcar que el seu pas per l’administració ha marcat un abans i un després. Els portaveus dels diferents grups van exalçar la figura de Barcons i la feina que ha realitzat com a gestor públic a la comarca, tot esperant que segueixi treballant-hi des d’una altra posició.

X