L’Aquí Berguedà crea una plataforma per seguir en viu els resultats de les eleccions del 14-F a cada poble del Berguedà

Les eleccions catalanes també es viuen en clau berguedana. Qui serà la força més votada a la comarca? Qui guanyarà al teu poble? Quina participació hi haurà a cada municipi? Com es traduirà a les urnes berguedanes el cisma entre Junts i el PDeCAT? Totes aquestes preguntes i moltes altres es podran consultar en una plataforma que l’Aquí Berguedà ha creat expressament per a les eleccions del 14 de febrer.

La plataforma es nodrirà de les dades que la Generalitat actualitzarà al llarg de la nit, de manera que l’Aquí Berguedà serà la via més ràpida per conèixer l’escenari que dibuixarà la nit electoral a la comarca. L’espai web ja s’ha creat (AQUÍ) i s’anirà actualitzant a partir de diumenge al vespre, quan comenci el recompte de vots a tot el país i a mesura que la Generalitat faci oficials els resultats per municipis.

Al portal dels resultats electorals a la comarca de l’Aquí Berguedà, s’hi podran consultar les dades de participació per municipis i al conjunt del Berguedà. També s’hi reflectirà si s’han pogut constituir totes les meses, el nombre de vots de cada partit per pobles, les batalles entre partits, la suma de possibles coalicions o, fins i tot, mapes electorals.

Això al vespre. Durant tota la jornada, l’Aquí Berguedà seguirà l’evolució de les eleccions amb la mirada posada en tots els municipis. A primera hora del matí ens fixarem en la constitució de les meses, amb especial atenció als municipis petits-. Al migdia oferirem les dades de participació durant tot el matí. I a última hora de la tarda farem la darrera actualització de les dades de participació perquè el lector es faci una primera idea de la resposta dels berguedans a la cita electoral.

Un cop comenci el recompte, l’Aquí Berguedà actualitzarà la plataforma de resultats i elaborarà peces periodístiques amb les principals conclusions que se’n derivin. Perquè, diumenge, tot el que t’importa és el que passa Aquí.