Gósol, PLAY

El ‘The New York Times’ es fixa en Gósol per explicar la revifada dels pobles petits arran de la Covid-19

El ‘The New York Times’ es fixa en Gósol per explicar la revifada dels pobles petits arran de la Covid-19

El ‘The New York Times’ es fixa en Gósol per explicar la revifada dels pobles petits arran de la Covid-19

Gósol al ‘The New York Times’. L’increment de població del municipi gosolà arran de la Covid-19 ha cridat l’atenció de la capçalera nord-americana, que hi ha enviat el seu corresponsal a Madrid, Nicholas Casey, i el fotògraf Samuel Aranda. Tots dos -l’un escrivint i l’altre retratant- han explicat per què la pandèmia ha marcat un abans i un després a Gósol, però en sentit positiu.

Al reportatge hi apareixen testimonis que han fet les maletes per encetar una nova vida a Gósol. També hi surt l’alcalde, que recorda com, abans de la pandèmia, va fer un crit d’auxili a la televisió per capgirar unes dades demogràfiques que abocaven el municipi a la desaparició en pocs anys.

Pots llegir l’article al The New York Times, AQUÍ

GOSOL-NYTIMES

Gósol The New York Times

Comentaris