El ‘The New York Times’ es fixa en Gósol per explicar la revifada dels pobles petits arran de la Covid-19

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

El ‘The New York Times’ es fixa en Gósol per explicar la revifada dels pobles petits arran de la Covid-19

Gósol al ‘The New York Times’. L’increment de població del municipi gosolà arran de la Covid-19 ha cridat l’atenció de la capçalera nord-americana, que hi ha enviat el seu corresponsal a Madrid, Nicholas Casey, i el fotògraf Samuel Aranda. Tots dos -l’un escrivint i l’altre retratant- han explicat per què la pandèmia ha marcat un abans i un després a Gósol, però en sentit positiu.

Al reportatge hi apareixen testimonis que han fet les maletes per encetar una nova vida a Gósol. També hi surt l’alcalde, que recorda com, abans de la pandèmia, va fer un crit d’auxili a la televisió per capgirar unes dades demogràfiques que abocaven el municipi a la desaparició en pocs anys.

Pots llegir l’article al The New York Times, AQUÍ[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_single_image image=”263411″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full” link=”https://www.nytimes.com/es/2021/03/08/espanol/espana-pandemia-gosol.html”][/vc_column][/vc_row]

X