Gironella estrena un servei de psicologia gratuït per ajudar a superar els efectes de la Covid-19

Persones que han perdut familiars i no poden fer un procés de dol normalitzat, persones grans confinades o altres casos provocats per la Covid-19 o persones enfonsades en la depressió que necessitin ajuda per afrontar les conseqüències de la nova vida provocada per la pandèmia. Pensant en totes elles, l’Ajuntament de Gironella ha posat en marxa un servei d’atenció psicològica adreçat a tots els veïns i veïnes afectats d’alguna manera per l’emergència sanitària actual.

La regidora d’Atenció a les Persones, Teresa Terricabres, explica que és “un programa pilot gratuït” i recalca que és exclusiu per als empadronats a Gironella. La regidora afegeix que el projecte neix de la “necessitat social detectada per part de l’equip de professionals del CAP, de Serveis Socials, i de les peticions del Consell Local de Salut”.

El servei es gestionarà des de Serveis Socials, que atendrà i coordinarà les peticions de la ciutadania, tot i que el CAP de Gironella també podrà derivar-hi usuaris.  El servei es pot sol·licitar trucant al 636821171 o al 680534937, de dilluns a divendres de 9 a 13h.

 

 

X