Cars Berga

Salut

El Procicat aixeca el confinament comarcal a partir de dilluns vinent

El Procicat aixeca el confinament comarcal a partir de dilluns vinent
C-16, a l'alçada dels túnels de Puig-reig. RICARD CODINA

El Procicat ha decidit aixecar el confinament comarcal per a les bombolles de convivència a partir del proper dilluns, 15 de març, i el comerç no essencial podrà obrir els caps de setmana. La consellera de Salut, Alba Vergés, ha explicat en roda de premsa que també s’ampliarà a 800 metres quadrats la superfície de venda en els grans establiments.

També reobriran a partir de dilluns les sales de joc amb un aforament limitat. Pel que fa a l’esport, es reprenen les competicions esportives de menors de 16 anys i també es permet el públic en aquelles que tinguin seient preassignat, a excepció de les competicions estatals i internacionals.

Aquesta nova resolució té una durada de 14 dies, però Vergés ha dit que és una situació que es vol mantenir més enllà d’aquesta data.

 

 

confinament confinament comarcal procicat restriccions

Comentaris