Es reprèn el servei de bus que connecta el Berguedà amb l’estació d’esquí de la Molina

L’empresa Trans Cerdanya, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Berguedà, reprendrà aquest cap de setmana, del 20 i 21 de març, el servei Berguedà Ski Bus que connecta la comarca amb l’estació d’esquí de la Molina.

El confinament comarcal i les restriccions per la covid-19 van obligar a suspendre el l’estrena d’un servei que es va presentar al desembre, abans de Nadal. L’objectiu, però, continua sent el mateix: potenciar la pràctica de l’esport de neu, facilitant que la població berguedana pugui accedir a les estacions d’esquí en autobús.

El Berguedà Ski Bus connecta els municipis de Puig-reig, Gironella, Berga, Guardiola de Berguedà i Bagà amb l’estació d’esquí de la Molina. El servei s’ofereix a la població durant 11 dies, en concret, els dies 20 i 21 de març i per la Setmana Santa, del 27 al 4 d’abril de 2021.

L’autobús surt de Puig-reig a les 07.20h i després de fer parada a les diferents localitats berguedanes arriba a la Molina a les 09.00h. Després de la jornada d’esquí, l’autobús repeteix la mateixa ruta, però en sentit contrari, a partir de les 16.30h.

El conseller d’esports, Abel García, ha remarcat que la iniciativa afavoreix el transport col·lectiu, la promoció econòmica i també la pràctica esportiva. Garcia també ha destacat que l’autobús evita que s’hagin de desplaçar tants vehicles a l’estació d’esquí i, a la vegada, “promociona i facilita la pràctica dels esports de neu, a través dels descomptes a socis dels clubs d’esquí berguedans, que estan bonificats pel Consell Comarcal”. El conseller també considera que pot ser un al·licient per als turistes, ja que se’n poden beneficiar durant la seva estada al Berguedà, ara que s’ha aixecat el confinament comarcal.

Les persones interessades en anar a esquiar a la Molina ja poden reservar plaça algun d’aquests 11 dies disponibles enviant un WhatsApp o trucant al telèfon 664323208.

Bergueda Esquí Bus FLAYER