El Grup de Defensa de la Natura i Piolet Negre recullen 26 bosses d’escombraries a la Font Negra

El Grup de Defensa de la Natura del Berguedà i l’entitat excursionista Piolet Negre han recollit aquest cap de setmana 26 bosses d’escombraries a la Font Negra. En menys de dues hores, totes dues entitats van netejar la zona, on hi van trobar residus de plàstics, ampolles de vidre, rodes de cotxe i, fins i tot, un matalàs.

Les dues entitats consideren “inadmissible” aquesta quantitat de deixalles en un entorn natural com la Font Negra. En un comunicat asseguren que l’incivisme “manifesta de nou la manca de sensibilitat ambiental d’una part important de la població”.

La recollida de deixalles a la Font Negra és una de les activitats que el Grup de Defensa organitza aquest any, per commemorar el seu 30è aniversari. La propera serà el 25 d’abril, per Sant Marc: una caminada de reconeixement de plantes i els seus usos remeiers i culinaris a Borredà. La darrera serà una sortida d’anellament d’ocells a Cal Rosal, el 30 de maig.

 

 

X