Nova defunció per coronavirus a l’hospital de Berga

Nova defunció per coronavirus a l’Hospital Sant Bernabé de Berga. Aquesta última setmana una persona ha mort al centre a causa del virus, hi ha hagut cinc ingressos nous i s’han donat quatre altes. Ara mateix, hi ha sis llits ocupats per pacients contagiats, el mateix nombre que la setmana passada.
Pel que fa als professionals, nota positiva: dels tres treballadors amb diagnòstic de Covid-19 que hi havia la setmana passada, s’ha passat als dos que hi ha en aquests moments.
Fora de l’hospital, la situació es complica. Per primera vegada des de finals de gener, s’han registrat més de 50 casos nous en una setmana. Segons les dades del Departament de Salut, entre el 6 i el 12 d’abril se’n van diagnosticar 51 a tota la comarca. Tot plegat fa que el risc de rebrot s’enfili fins a 351 i la velocitat de reproducció del virus ja sigui a 1,64.
Per municipis, a Berga hi ha hagut 15 casos nous en l’última setmana; a Gironella, 2; a Avià, 10; a Puig-reig, 8; a la Pobla, 5; a Vilada, 6; a Santa Maria de Merlès, 4; a Borredà, 2; a la Nou, 2; a Bagà, 1; a Olvan, 1; a Casserres, 1; i a Montclar, 1 més.
 

X