L’esperat musical ‘Arrelats’, l’ingredient estrella del còctel de Festa Major de Puig-reig

La primera Festa Major de la temporada al Berguedà és a tocar. És la de Puig-reig, i arriba amb un còctel atrevit i de qualitat, però a la vegada prudent i pensat al detall per respectar totes les mesures per combatre la Covid-19. L’ingredient estrella d’aquest còctel és, sens dubte, el musical Arrelats, que pujarà a l’escenari finalment, després d’haver-se hagut d’ajornar en dues ocasions el 2019 i el 2020.
El musical, dirigit per Sergi Cuenca, es farà dues vegades: dissabte, 22 de maig, i diumenge, 23. El propi Cuenca ha explicat en roda de premsa que el fet de no haver d’anar a Madrid, perquè les funcions d’El Rey León s’han aturat per la pandèmia, li ha permès ser molt més present en els assajos, i ha promès un espectacle molt ben lligat, tant des del punt de vista musical com pel que fa al relat dels fets i la interpretació.
Tal com ja s’havia anunciat, el narrador de l’espectacle serà l’actor, Joan Crosas, conegut per papers importants en sèries i pel·lícules de televisió, però sobretot per posar veu a mil personatges. Per a Cuenca i també per al regidor de Cultura, Jesús Subirats, el fet de poder comptar amb la veu de Crosas “dona un punt diferencial a l’espectacle”.
Les entrades per a les dues funcions, que seran al pavelló poliesportiu, ja es poden comprar en quatre punts de venda per 20 euros. A Puig-reig són a Iglesias Fotògrafs, a Gironella són a la Llibreria Guinó, a Berga són al Musikal Berga i a Navàs són al Chaplin Navàs. Si en queden, també es podran comprar a taquilla, a 25 euros.
A banda del musical, la Festa Major té altres al·licients per a totes les edats, com ara el concert de Gertrudis al camp de futbol (divendres 21), l’Open de Dards de Festa Major (dissabte 22), una cursa popular d’orientació (dissabte 22) o un escape room pel poble on els participants hauran de desactivar a temps una bomba que trobaran a la plaça Nova.
Consulta tots els actes de Festa Major al Sortim, l’agenda cultural de l’Aquí Berguedà

L’Envelat 2.0 es trasllada al camp de futbol

La Covid-19 ha obligat l’Ajuntament a prendre mesures per evitar la propagació del virus. La més visible és l’eliminació de la carpa de l’Envelat 2.0, que s’acostumava a situar al centre del poble i que acollia una part important dels actes del programa.
En aquesta edició la majoria d’aquests actes es traslladaran al camp de futbol, fet que implicarà que l’entitat que habitualment utilitza les instal·lacions, el CE Puig-reig, hagi d’aturar la seva activitat en dies puntuals, tal com passa amb els equips que juguen al pavelló.

X