Detenen en una benzinera de Puig-reig un home que, minuts abans, havia robat una bossa de mà a una senyora a Balsareny

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimecres, 13 de maig, un home de 48 anys, veí de Navàs, que, minuts abans, haver robat una bossa de mà a una senyora a Balsareny.
Els fets van passar poc abans de les 11 del matí, a la carretera de Berga, a Balsareny. Un home es va apropar a la víctima, la va tirar al terra i li va fer una estrebada de la bossa de mà per acabar-se-la enduent. El lladre va fugir, però un testimoni va veure-ho tot, va poder socórrer a la víctima i va ser de gran utilitat per als Mossos d’Esquadra, ja que els va donar informació sobre l’agressor i el vehicle que conduïa.
La víctima va ser traslladada a l’hospital amb una ferida al cap, fruit de la caiguda per l’empenta del lladre, i diversos dits de la mà trencats. En paral·lel, els Mossos van enfilar la C-16 en direcció cap a Berga per intentar enxampar el lladre. A Puig-reig, des de l’autovia, van veure un conductor que posava benzina i que, tant ell com el vehicle que conduïa, coincidien plenament amb la descripció que havia fet el testimoni a Balsareny.
Van retenir-lo i van escorcollar el vehicle. A la part posterior hi van trobar la bossa de mà de la senyora agredida a Balsareny, amb tots els objectes robats. Els agents van detenir el conductor del vehicle, que aquest dijous ha passat a disposició judicial, i també han tornat tots els objectes a la víctima del robatori.
 

X