El comerç de Berga regalarà 12.000 bosses de roba als clients per agrair-los la confiança durant la pandèmia

Els botiguers de Berga regalaran 12.000 bosses de compra de roba als seus clients. És la seva manera de celebrar la Setmana del Comerç, que comença dilluns vinent, 5 de juliol. Tot i que la pandèmia limita molt la seva celebració, la unió de botiguers de Berga (Bergacomercial) s’hi ha aferrat i, en col·laboració amb l’Ajuntament, ha pagat les 12.000 bosses, amb la idea que n’hi hagi prou per arribar a totes les cases.
“El nostre objectiu és ser el màxim sostenible possible i agrair als clients el suport i la confiança que ens han tingut durant la pandèmia”, ha explicat en roda de premsa el president de Bergacomercial, Xavi Orcajo. En la mateixa línia, la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga, Roser Rifà, ha destacat que són bosses de llarga durada i que han de servir per continuar creant vincles entre botiguers i clients: “En tinc una similar des de fa 15 anys. Cal seguir animant la gent a seguir consumint a casa nostra, i fent-los aquests regals és una bona manera”.
Hi ha tres models de bossa: una és vermella, una és lila i l’altra és verda. Totes són plegables i, un cop plegades, es converteixen en fruites: les vermelles són maduixes, les liles són raïm i les grogues són pinyes. Es repartiran a partir de dilluns vinent, dia 5, i fins que s’esgotin les 12.000 a distribuir. Han costat 10.000 euros: la unió de botiguers n’hi posa 5.000 i l’Ajuntament, 5.000 més. Això sí, tot i que qui lidera la iniciativa és la unió de botiguers, les bosses arribaran a tots els comerços, tant socis com no socis.