Rescaten un jove accidentat al circuit dels Arbres Blancs d’Avià

Rescat aparatós aquest matí a Avià. Un noi ha caigut de la bicicleta mentre gaudia del bike park Riders 4, al circuit dels Arbres Blancs. Inicialment la caiguda l’ha deixat inconscient, i això ha alertat els acompanyants, que han demanat als coordinadors del circuit que avisessin als serveis d’emergència.

La caiguda ha estat pels volts de tres quarts de 10 del matí en una zona de difícil accés i, per això, ha calgut mobilitzar dos helicòpters: un de Bombers i un altre del SEM. També s’han desplaçat al lloc de la caiguda dues ambulàncies, un camió de Bombers i una dotació dels Mossos d’Esquadra. Això sí, un cop al lloc dels fets, l’accidentat ja tornava a estar conscient, segons han explicat a l’Aquí Berguedà els gestors de l’equipament.

L’accidentat ha estat traslladat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa amb un cop al cap, però en estat menys greu. Tot i l’espectacularitat de la caiguda i el desplegament que ha calgut mobilitzar per rescatar-lo, afortunadament no tenia res trencat.

X