La Polifònica farà d’amfitriona per rebre el famós pianista Albert Guinovart a Puig-reig

La coral purretxenca i el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados oferiran un concert aquest diumenge al pavelló d’esports

Pla mitjà d'Albert Guinovart durant la presentació del disc amb l'OBC 'El lament de la terra'. PAU CORTINA / ACN

Aquest diumenge, 17 d’octubre, la Polifònica de Puig-reig, juntament amb el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida actuaran al costat d’Albert Guinovart al pavelló de Puig-reig. Serà un concert especial, dins de la programació del Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre, que enguany ha patit modificacions a causa de la situació de pandèmia.

El concert s’iniciarà a les 7 de la tarda i comptarà amb la presència del reconegut pianista i compositor Albert Guinovart. Justament, els dos cors, sota la direcció d’Emmanuel Niubò i Xavier Puig interpretaran obres del mateix pianista i compositor: el “Te Deum” i una selecció d’alguns dels seus musicals com Mar i Cel o Scaramouche. Al costat de la Polifònica, el cor lleidatà i Albert Guinovart, hi actuaran com a solistes Roger Padullés i Mireia Dolç, l’organista Jordi Castellà i el percussionista Ramon Torramilans.

Les entrades es poden comprar de manera anticipada a Iglesias Fotògrafs o a través del web www.codetickets.com al preu de 12 euros. A taquilla costaran 15 euros.