“Mentre tu hi poses pegues, nosaltres hi posem pilotes”

L'Handbol Berga presenta un espot que reivindica l'esport femení i carrega contra els missatges masclistes que sovint ha de sentir qui el practica

Campanya sonada de l’Handbol Berga a les xarxes socials. El club ha presentat aquesta setmana un espot en què reivindica l’esport femení i carrega contra els missatges masclistes que sovint ha de sentir qui el practica.

Diumenge passat, el club va presentar el vídeo en un acte al Cine Catalunya on van assistir integrants dels equips femenins de l’entitat, cos tècnic, patrocinadors i regidors de la ciutat.

En l’acte, el president del club, Marc Pons, va recordar que la junta actual treballa per crear equips femenins des de fa cinc anys, però va remarcar que “aquesta llavor no la vam plantar nosaltres, sinó que estava plantada des de l’any 75, amb una generació d’or que va aconseguir campionats d’Espanya”. Pons va afegir que “la llavor ha tardat anys a germinar, però d’aquí en sortiran generacions de noies que gaudeixin de l’esport”.

Mà estesa a la resta de clubs berguedans

L’Handbol Berga reivindica que, amb aquest espot, vol rebatre totes les crítiques masclistes que apareixen en el dia a dia de la majoria d’esports. “Esperem que en els pròxims anys cap nena es quedi sense jugar a handbol ni a qualsevol altre esport a la comarca per falta d’equips”, va concloure el president del club en la presentació de la campanya.

El vídeo és obra del berguedà Pep Vendrell i compta amb les veus de la periodista Judit Jordana i d’integrants dels equips que actualment té el club.

X