Arranjaran part del camí entre l’Escola Xarxa i el càmping Berga Resort aquesta setmana

L’Ajuntament de Berga farà les obres al camí de Mas d’en Bosc. Són uns 500 metres que comencen a la sortida de l’Escola Xarxa, al final del carrer Pare Coll i donen accés a les masies de La Torre de Carcaiol, El Casó, Cal Graner i Mas d’en Bosc. Es tracta d’un camí majoritàriament de formigó, considerablement degradat en alguns punts i l’Ajuntament espera tenir-ne prou amb un dia per pavimentar-ho.

L’actuació s’emmarca en el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Berguedà i l’Ajuntament aprovat pel ple al setembre. Aquest conveni fixa que, dels 38.000 euros que costen les obres, 20.000 els pagarà el Consell Comarcal com a part de la subvenció de 242.000 euros que ha rebut de la Generalitat. Els 18.000 restants són la part que pertoca posar a l’Ajuntament.

Camí tallat durant tot el dijous

Aquests treballs comportaran que el tram de camí quedi tallat al pas de vehicles durant bona part de la jornada de dijous i també hi haurà afectacions per accedir a l’Escola Xarxa. En concret, entre les 6 h i les 20 h, estarà prohibit l’estacionament de vehicles entre la porta d’accés del pàrquing superior del centre educatiu fins al final del voral que dona accés a les masies existents al lloc.

Tot i que els vehicles podran accedir fins a la porta d’accés a l’escola, no es podrà estacionar. Per això, es recomana evitar els desplaçaments amb vehicle pel carrer Pare Coll. També estarà prohibit l’accés a peu a través del camí procedent del carrer Gósol.

X