Lluís Gonfaus es mesura contra els millors pilots d’enduro del món

El pilot de Berga ha participat aquest cap de setmana en l'última prova del campionat del món d'Enduro, a França

Cap de setmana per recordar de Lluís Gonfaus. El pilot berguedà ha participat en la darrera cita del campionat del món d’Enduro, a França, i hi ha esgarrapat dos punts. Gonfaus va ser quinzè, tant en la jornada de dissabte com en la de diumenge, en la categoria Enduro Youth. Aquests dos punts se sumen als sis que ja havia aconseguit mesos enrere a Portugal, en la cita inaugural del campionat.

A França, es van decidir els campions del món de la disciplina. El britànic Brad Freeman es va coronar com el millor pilot d’enduro del món i va segellar el seu triomf final per davant de Josep Garcia. En categoria femenina, la catalana Laia Sanz segueix engrandint la seva llegenda: es va alçar amb el seu sisè campionat del món d’enduro femení.

Per la seva banda, Lluís Gonfaus ha assegurat en una publicació a les xarxes socials que esperava un millor resultat de la cursa a França, però se n’endú “un gran aprenentatge” que l’ajuda a “saber on he de treballar per ser on vull ser”.

El proper objectiu del pilot de Berga és l’última prova del campionat d’Espanya d’enduro, el mes que ve, a Almeria.

X