El sènior A del Pàdel Indoor Berguedà ja és de Divisió d’Honor

El sènior A es proclama campió de lliga de manera matemàtica i jugarà a Divisió d'Honor B la temporada que ve; els veterans també pugen, i per tercer any consecutiu

El primer equip masculí del Pàdel Indoor Berguedà ha aconseguit l’ascens matemàtic a Divisió d’Honor B. Ha hagut d’esperar fins a l’última jornada per distanciar-se prou del segon classificat, però ha culminat una temporada per emmarcar en què ha liderat la classificació de principi a fi i només ha perdut cinc punts per volta.

Fonts del club han explicat a l’Aquí Berguedà que l’ascens era l’objectiu, però han remarcat que no ha estat fàcil perquè el principal perseguidor, el Pàdel Infinit A, no ha premut el fre en cap moment. Els berguedans descansen en l’última jornada i ja han jugat els 16 partits de la lliga, però tenen quatre punts de marge respecte al Pàdel Infinit i al rival només li queden tres punts en joc.

Amb el Pàdel Indoor Berguedà com a campió, l’única plaça que donava accés directe a Divisió d’Honor B ja està adjudicada. Ara l’única incògnita és saber quin equip acompanyarà els berguedans a la categoria superior. Si a l’última jornada no hi ha sorpreses, el Pàdel Infinit (2n) i l’Olesa C (3r) jugaran la promoció d’ascens. L’únic que pot trencar esquemes és el Pavicat Indoor Pàdel Bages, que és a tres punts de l’Olesa i tindria opcions de disputar la promoció d’ascens si guanya els tres punts de l’última jornada i l’Olesa perd els seus tres. Complicat, però no impossible.

Els veterans de l’Indoor Berguedà també pugen… i per tercer any seguit

La del sènior A no ha estat l’única alegria d’aquest any en forma d’ascens pel Pàdel Indoor Berguedà. Els veterans del club també han estat campions de lliga i pugen directament a Segona Divisió. La gesta és encara més gran, tenint en compte que, amb aquesta, l’equip fa tres temporades consecutives que puja de categoria. Fa tres anys jugaven a Cinquena i l’any vinent seran a Segona.

Els veterans del Pàdel Indoor Berguedà han culminat la temporada amb 30 punts. N’han fet tres més que l’Olesa B, que ha acabat segon i també puja de categoria. El tercer i el quart classificat, el Terrassa i el Júnior, jugaran la promoció d’ascens, després d’haver acabat la lliga amb 22 i 21 punts, respectivament.