Els col·lectius on s’implicava Xavi Batriu s’uneixen per dedicar-li un llibre

En marxa una campanya de micromecenatge, a Verkami, per aconseguir els diners necessaris per pagar l'edició del llibre

En marxa una campanya per retre un nou homenatge a Xavi Batriu. Els col·lectius on s’implicava el berguedà fa mesos que treballen conjuntament en un mateix projecte: el llibre ‘Xavi Batriu. Sempre amunt’. Serà un recull de gairebé 250 pàgines que inclourà records, agraïments, anècdotes i, en definitiva, textos d’amics que hi han col·laborat de manera totalment altruista.

Però, per fer realitat el llibre, els col·lectius que s’hi han implicat han llançat una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami. Busquen diners per pagar l’edició de l’obra i, per aconseguir-ho, ofereixen a tothom un espai on realitzar petites aportacions al projecte durant 40 dies. L’objectiu és aconseguir, com a mínim, 7.500 euros.

Cada mecenes (és a dir, cada persona que faci una aportació) rebrà a canvi un lot d’obsequis en funció de l’aportació que hagi fet. La plataforma permet donar des de 20 euros a canvi d’un exemplar del llibre fins a 440 euros a canvi d’un lot de 20 llibres i 20 bufs que els col·lectius faran expressament per a l’ocasió. La campanya ha començat aquest dilluns i en poques hores ja ha aconseguit recaptar gairebé 1.700 euros.

La idea dels impulsors de la iniciativa és que el llibre pugui presentar-se públicament el 25 de febrer, quan farà 2 anys que el Xavi va perdre la vida en una caiguda a tocar de la C-16.

Tota la informació sobre la campanya i les formes de col·laborar-hi, AQUÍ

X