Jan Torrella continua trepitjant fort: victòria en els 15 km de la Cursa de Muntanya de Girona

Per l’edat que té, el món del trail tendeix a tractar-lo com una promesa. Però la veritat és que els resultats d’aquest 2021 el converteixen en tota una realitat. El berguedà Jan Torrella, de només 17 anys, ha guanyat aquest cap de setmana una altra cursa de renom: s’ha endut la modalitat Express (de 15 quilòmetres) de la Cursa de Muntanya de Girona.

Torrella va travessar la línia d’arribada amb 59 segons de marge respecte al segon classificat, el català Josep Pagès. El berguedà va clavar el cronòmetre a 1 hora, 9 minuts i 10 segons. Quim Casany va completar el podi en arribar tres minuts i mig més tard que Torrella, i dos minuts i mig per darrere de Pagès.

Aquest any el corredor de Bagà ha guanyat proves com el Trail del Sobrepuny Express, el Trail de Llémena, el campionat de Catalunya de trail sub-18, el campionat de Catalunya de KV sub-18, el campionat d’Espanya de trail Curt de promoció sub-18 a La Palma, la prova de 14 km de la Berga Trail, el Trail d’Ulldeter Express i el Trail del Cap de Creus Express. També ha aconseguit una meritòria segona posició al campionat d’Espanya de trail curt de Canfranc, en categoria sub-18.

X