Cal Rosal es consagra com a epicentre perquè productors i restauradors del Berguedà es coneguin

Després de l'èxit del Mercat de Productors, Cal Rosal ha acollit aquest dimarts una jornada de networking en què una trentena de productors i restauradors han compartit opinions, idees i projeccions de futur

Continuen les iniciatives per donar a conèixer els productors del Berguedà. Aquest dimarts Cal Rosal va acollir una jornada de networking en què una trentena de productors i restauradors de la comarca van intercanviar opinions, idees i projectes de futur.

Va ser a través d’una sessió de breus reunions entre empreses agroalimentàries i restaurants pensades per donar a conèixer els negocis i explorar possibles acords comercials o altres col·laboracions.

En vista de l’èxit del Mercat de Productors de fa unes setmanes, la trobada va servir per anunciar que l’Ajuntament d’Olvan i els botiguers de Cal Rosal ja treballen, en coordinació amb l’Agència de Desenvolupament, en una nova edició del mercat de cara a l’any vinent.

X