Salut suspèn temporalment l’obligació d’ensenyar el passaport covid a la restauració per col·lapse informàtic

El certificat Covid no serà necessari per entrar a restaurants, com a mínim fins dilluns. ACN

El Departament de Salut ha decidit suspendre des d’aquest divendres al migdia i almenys fins dilluns l’obligació de presentar el passaport covid a bars, restaurants, gimnasos i altres equipaments, a causa dels problemes tècnics que té la web de La Meva Salut.

La gran demanda del passaport en les últimes hores, amb una cua que ha arribat a ser de més de 300.000 persones, ha bloquejat la web i fa que molts ciutadans no puguin obtenir el certificat, que seguirà sent obligatori per entrar a l’oci nocturn com fins ara. El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha explicat que dilluns es tornarà a revisar la situació per decidir quan es torna a implantar l’obligació.

Tot i les dificultats per descarregar-se el certificat, els darrers quatre dies s’han descarregat uns 707.000 documents a través de La Meva Salut.